Website Stichting Gezondheid Nederland

stichtinggezondheid-websiteDeze website ben ik momenteel aan het re-stylen! Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe ontwerpen. Binnenkort te zien…

Dit is het ontwerp voor de gloednieuwe website van Stichting Gezondheid Nederland.

Deze stichting brengt de dvd-serie “Ik zorg voor mijn eigen gezondheid!” op de markt die elders in dit portfolio te zien is, en die je hier ook op de pagina ziet.

Het centrale thema is dan ook het zorgen voor je eigen gezondheid. Deze stichting biedt mensen de eerste stappen naar een gezonder leven, zonder dat zij daarvoor meteen een zorgtraject in hoeven te gaan.

De doelgroep bestaat uit vrouwen voor wie gezondheid een lifestyle is! Ze hebben een gezin en een druk sociaal leven, maar houden zich daarin prima staande en lossen hun problemen graag zelf op.

Het doel van Stichting Gezondheid Nederland is om de nodige kennis over gezondheid toegankelijk te maken voor deze mensen.

Met het oog op de doelgroep wilde ik een ontwerp maken in de stijl van een modern vrouwenblad en deze stijl fuseren met het gezondheidsthema. Wat ik met het ontwerp wil bereiken is dat het thema ‘gezondheid’ geen oubollig imago heeft, maar juist heel eigentijds: een lifestyle van dit moment.

Tijdens mijn onderzoek viel het bijzonder op dat de meeste bestaande websites over gezondheid en vrouwenbladen een gedateerde uitstraling hebben. Met dit ontwerp wilde ik de stijlen echt weer opnieuw uitvinden en in en ultramodern jasje steken.

(Ook te zien op stichtinggezondheid.nl)Reacties zijn gesloten.